Főoldal   LED termékek   LED alkalmazás   Kapcsolat/Rendelés   Referencia/magunkról  
Toggle Menu


EditRegion4
led izzó keret
iparcsarnok vilagitas
led sportpálya világítás
LED épület világítás
LED üzlettér világítás
LED iroda világítás

Sportcsarnokok, sportpályák LED világítása


squashpálya világítás LED fénycsővel
A Budakalászi squashpálya LED konverziójánál a hagyományos T8 58W-os fénycsöveket T029S52 5000K LED fénycsövekre cseréltük. A megvilágítás talajszinten 350 luxról 500 luxra nőtt, miközben a fogyasztás 55%-kal csökkent.
A világítás költsége a sportcsarnokok, sportcentrumok költségeinek igen jelentős részét képezi. A szükséges megvilágítás hagyományos fényforrásokkal történő biztosítása nagyon magas áramszámlát és tetemes karbantartási és csereköltséget eredményez. A nagyteljesítményű LED fényforrások képesek 50-70%-kal alacsonyabb fogyasztás mellett biztosítani a szükséges fénymennyiséget kül- és beltéren egyaránt.
A vonatkozó EU szabványok sportágra és szintre (edző, klub, verseny) bontva adják meg a minimális megvilágítási szintet és homogenitást és a maximális káprázási értéket.

Beltéri sportpályák, -csarnokokKisebb belmagasság esetén a VDE minősítésű 10-35W-os LED T8 fénycsöveink alkalmazása jelenti a legköltséghatékonyabb megoldást. 4000 lument meghaladó fényáramukkal jelentősen növelhető a megvilágítási szint miközben 50% feletti energiamegtakarítást érhetünk el.

Általános célú sportcsarnokok, tornatermek esetében a nagy teljesítmény és jó fényterítés mellett fontos szempont a megfelelő, IK09-IK10 ütésállóság. A 100-150-200W-os lineáris LED csarnokvilágítóink IK10 ütésállósággal rendelkeznek, nagy fényledási felületük csökkenti a káprázást, így kíválóan alkalmazhatók sportcsarnok világításra.

kézilabda csarnokvilágítás hiLUX LED csarnokvilágítóval
hiLUX-150W LED lámpák alkalmazása a Soroksári sportcsarnokban.


Egyes sportágak esetében (pl. tenisz, tollaslabda, röplabda) szükséges az optikai lencsével szerelt szűk világítási szögű lámpák alkalmazására.
A Nastro és hiLUX LED csarnokvilágító családban
megtalálhatók az optikai lencsés verziók, melyek segítségével e speciális világítási feladatok megoldhatók.
A hiLUX lámpák opcionálisan labdabiztos ráccsal is rendelhetők, míg a Nastro lámpacsaládot kiemelkedő, IK10 ütésállósága emeli a versenytársai fölé.Kültéri pályák, futballpályákKültéri pályák, különösen futballpályák megfelelő világításához rendkívűl nagy teljesítmény és precízen meghatározott, szűk világítási szögű lámpák alkalmazása szükséges. Az Apollo széria LED fényvetőink akár 1000W teljesítményben is rendelkezésre állnak. Kilenc választható optikai lencsével a világítás precízen tervezhető, 2000W feletti hagyományos fényforrásnak megfelelő fényereje pedig akár stadionok világítására is alkalmassá teszi.

SPORTCSARNOKBAN ÉS -PÁLYÁN ALKALMAZHATÓ LED FÉNYFORRÁSAINKtetejére

 

led izzó keret
ipai led foot
Népszerű termékek

Bemutatóterem1033 Budapest Reményi Ede u. 3. (PPCENTER)
Nyitvatartás: rugalmas - kérjük egyeztessen kollégánkkal

hpLED info

GreenTrade Direct Kft.

Tel: +36-70-9475531
Email: sales @ hpled.hu


IMPRESSZUM

green lighting
© 2010 Greentrade Direct
ipari led foot2