Főoldal   LED termékek   LED alkalmazás   Kapcsolat/Rendelés   Referencia/magunkról  
Toggle Menu


EditRegion4
iparcsarnok vilagitas
led sportpálya világítás
LED épület világítás
LED üzlettér világítás
LED iroda világítás

ÜZLETHELYISÉGEK MEGVILÁGÍTÁSA - LEDES ÜZLETVILÁGÍTÁS

LED világítás üzlethelyiségbenAz üzlethelyiségek, bemutatótermek kialakításának, az áruk prezentációjának igen fontos eleme a világítás. A jól megtervezett világítási stratégiával ráirányíthatjuk a vásárlók figyelmét az új árucikkekre, láthatóvá tehetjük azok minőségét és bemutathatjuk, hogyan érdemes az árucikkeket elhelyezni otthon, a vásárlás után.SZÍNVISSZADÁS - CRI

Az üzlethelyiségek világításakor az alkalmazott fényforrások színvisszaadási képessége (CRI-je) különösen fontos: az ipari LEDeknél alkalmazott Ra70 színvisszadás itt nem megfelelő: míg általános világításként az Ra80 érték elfogadható, pl. divatárú üzletek esetében az Ra90+ színvisszadású LEDdel szerelt lámpák alkalmazása ajánlott. A magas CRI hangsúlyozza a kiállított termékek valós színeit, a textíliák telt, élénk színeket mutatnak, ami segít bevonzani a vásárlókat.

SPECIÁLIS SPREKTUMÚ LED ÜZLETVILÁGÍTÓK A RAGYOGÓ SZÍNEKÉRT

A magas színvisszadási indexű általános üzletvilágítókon túlmenően, kínálunk egyes áruféleségekhez tervezett speciális színsprektumú LED lámpákat.
A fehér textíliákban és festékekben alkalmazott foszforos fehérítők felelnek azért, hogy a textíliát ragyógó fehérnek lássuk. Azonban a hagyományos LEDek nem tartalmazzák a fehérító aktiváláshoz szükséges 300-400nm-es színspektrumot. Az egyes lámpáinkkal rendelhető speciális SNOWHITE LED e problémára kínál megoldást: színsprektuma aktiválja a fehérítő anyagot, így a textíliát ragyogó fehérnek látjuk.
Élelmiszerüzletek részére ajánljuk a speciális AROMA színspektrumot, ami a pékáruk aranysárga színét emeli ki, illetve a RUBY-t, ami a húsáruk élénkvörös színeit hangsúlyozza. Kozmetikai termékek és általános célú boltvilágítás esetén alkalmazza a MELA spektrumot, ami a 4500K tiszta fehér színhőmérsékletet magas Ra90 színvisszadással párosítja.

Fényforrásaink ledes üzletvilágításhoz

tetejére

 

Bemutatóterem1033 Budapest Reményi Ede u. 3. (PPCENTER)
Nyitvatartás: rugalmas - kérjük egyeztessen kollégánkkal

hpLED info

GreenTrade Direct Kft.

Tel: +36-70-9475531
Email: sales @ hpled.hu


IMPRESSZUM

green lighting
© 2010 Greentrade Direct